15 Ekim 2017 Pazar

DOKSANLI YILLAR 6 UZAN AİLESİ VE YEŞİM SALKIM ÖZEL YAZISI
Bu yazıyı yazma sebebim, Yeşim Salkım’ın bir televizyon programında söyledikleridir. Şimdi bu hanım, başka bir hanım ile doksanlı yıllardan kalma bir olaydan dolayı kavgalı ve bu kavga televizyon kanallarına da sıçramış durumda. Yeşim halkımın rakibi ile ilgili konuşmayacağım. Bunun sebebi o hanımın anlattığı olayların ispatlamakla yükümlü olmak istemeyişim ve doksanlarla ilgili pek bir şey ifade etmemesidir. Diğer bir olay da, bu kocama dokunma sloganının saçmalığı. Bunun üzerine de iki laf edeyim. Penisperest  bir slogan, emir kipi içeren bir cümle bu. Erkeğin, her durumda kadının çağrısını ret edemeyen bir zavallı olduğunu kabullenme durumu, erkeği zavallı yerine koymak.  Öteki kadının (adını anmak istemiyorum) çocuklarını düşünmek en ahmakça şey. Muhtemelen onlar da annelerinin başka erkeklere kur yaptığına şahit olmuşlardır.
Orada benim takıldığım, Kral tv’nin Kral olduğu zamanlardaki spekülasyonlar ve yalan listelerle ilgili olarak KOCAMIN KANALI DEĞil Mİ? diye bağırması. Bir de Evlendim ben evlendim diye bağırarak sayıklaması.  Eskilerin başka bir sinema oyuncu kadın aklıma geldi. Ben Türkiye’nin en zengin adamının metresiyim diye bağırıyordu bu kadın da.  Metres olunca olmadığınız gibi, evlenince de olmuyorsunuz. Nasıl erkeler için sık evlenip-boşanmak, zamparalığın bir çeşidi ise, benzeri kadın için de geçerli. Amacın erkekle bir yuva kurmak değil, zenginliğinden faydalanmak. Kocanın kanalında istediğimi yaparım diye bir şey yok. Ellerindeki radyo-tv ve basın yayın organını kullanan Uzanlar, pek çok sanat, sinema ve müzik emekçisinin emeği ile oynadı. O Uzanlardan biri de, gelinleri olarak sendin. Mor ve Ötesi, Mavi Sakal başta olmak üzere pek çok müzik grubu, şarkıcı, yıllarca halka açılamadı Uzanlar yüzünden. Yeşim hanım da, bu oyunlarda rol oynamış ve kendi canını sıkan sanatçıların canını yakmış.
Yeşim hanım, adını anmak istemediğim öteki kadının, kocası Kemal Uzan’la ilişkiye girdiğini iddia ediyor. Bu olayın gerçek olup, olmadığı üzerine yorum yapmayacağım. Gerçekliğini bilmiyorum. Gerçekliğini bildiğim şey, bu olay gerçekse bile Kemal Uzan’ın ne ilk, ne de son vukuatı olması. Özünde de zampara ve zengin bir erkekle evleniyorsun,  bir süre lüks yaşıyorsun, tüm imkânlardan faydalanıyorsun, en sonunda beni aldattı diye yüklü bir nafaka ve tazminatla boşanıyorsun. İlk vukuatı mı diye sorduklarında da, düzelir sanıyordum, söz vermişti falan diyorsunuz. Şimdilerde bunu yapan pek çok kız var. Yeşim hanım buna ek olarak beğenmediği sanatçıları Kral listelerinden düşürüyor, Star TV’nin magazin programları yolu ile rezil ediyor, Rumeli Hisarı konserleri başta olmak üzere pek çok etkinliklerden men ediyor. Kendisi ve sevdiklerini de bunun tam tersini yaparak, kendisini ve sevdiği, işine gelenleri koruyor. Bunu yaparken de Uzan ailesinin 0900 ile ya da 0542 ile başlayan hatlarını arayıp, mesaj atan dönem gençliğinin hakkını da yiyorsun. Kral tv sırf Yeşim Salkım’ın oynadığı Şarkıcı filminin reklamı için, Kral Sinema Top 10 yapmıştı. Film, uzun süre bu listenin üst sıralarında kaldı. Sinemalarda ise toplam 35 bin kişi izledi. O zamanlar Kral tv video müzik ödüllerine müdahalesini de övünerek anlatmıştı.
Yeşim hanım, sizin o 7-8 tane ve ortalama 5’e yıl yaptığınız evlilikleri, pek çok kadın bir ömür boyu, tek erkekle ve iyi günde, kötü günde yapıyor. Sonra 1-2, en fazla 3 tane yaptığınız çocuklardan 7-8 tane doğurup, büyütüp, okutuyorlar. Yeşim hanımın öfkesi, eski şöhretinin de, servetinin de rakibinin gerisinde olması. İstanbul-Bodrum otobüsünde mini konser vermiş. Vapurda konser veren Sertap Erener’e özenmiş herhalde. Misk uçsa da, kokusu kalır derler. Ben Yeşim hanımın uçağın ekonomi sınıfında bile uçmayacağın, hep Buisnes Clas uçar sanıyordum. Neyse ki en azından Bodrum’da tatil yapacak durumu var.

En son olarak! Sizin ne biçim bir evliliğiniz varmış, karı koca beraber porno izleyecek kadar? Üstelik birilerinin gizlice çekilmiş görüntülerini, çüş yani!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder